maanantai 16. maaliskuuta 2015

Blogi 1v

Blogia olen nyt pitänyt tasan vuoden. Sivuston latauskerrat eivät päätä huimaa (n 1500), eli keskimäärin neljä päivässä. Juttuja on tullut julkaistua tätä ennen 31 kappaletta, eli noin keskimäärin kahden viikon välein.

Julkaisemattomia jutunalkuja on 27 kappaletta. Lisäksi uuttakin tulee välillä mieleen. Joten jatkossakin tulee toivottavasti jotain julkaisukelpoista.

Ajanpuute ja sen seurauksena tapahtuva ajankäytön priorisointi vähentää tänne kirjoittelua. Iltaisin kun jää tunti tai kaksi vapaata, ei tämä ole tärkeysjärjestyksenä kovinkaan korkealla.

Tulossa on ainakin asumiseen ja elämiseen liittyvää nuukailua ja pohdintaa. Jokapäiväisestä arjesta kertominen on jäänyt vähemmälle kuin aluksi ajattelin, ei vaan jaksa. Harmi, pienet lapset kehittyy huimaa vauhtia. Kuopus on alkanut kävelemään 11kk ikäisenä. Esikoinen (3v) on varsinainen papupata josta juttua vaan tulee ja tulee.

Ensi kesänä ajattelin pitää kuuden viikon isäkuukauden, mieluiten kesäloman yhteyteen. Saa taas hidastettua oravanpyörää, edes hiukkasen.

2 kommenttia: