sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Isyysvapaa, päivä 0

Viime yö meni ilman ihmeempiä temppuja. Pitkän aikaa on menty yhden pysähdyksen taktiikalla, mutta nyt kuopus on ollut kipeänä ja puuron syönti on jätetty tauolle. Vaikka sängyssä tuli oltua yli 8 tuntia, ei se siltä tuntunut.

13.9.2014
2:15 Kuopus herää. Vien tissille.
5:59 Kuopus herää. Vien tissille.

7:25 Esikoinen herää pissahätään. Ei keritä potalle. Mennään aamupalalle.
8:05 Mennään katsomaan lastenohjelmia, koska kuopus nukkuu vielä. Mutta ensin olisi kannattanut siivota ruokapöytä. Koira hamuaa leivänmuruja ja vetää pöytäliinan alas. Klinkerille hajoaa yksi juomalasi, loput tavaroista jää tuolien päälle. Imuri kaapista ja imuroimaan keittiön lattiaa, joka oli muutenkin siivouksen tarpeessa. Laitan astiapesukoneen päälle ja jatketaan telkkarin katsomista.
9:30 Kuopus herää hyväntuulisena. Voidaan mennä leikkimään esikoisen kanssa. Tällä kertaa Dubloilla. Kuopus osallistuu tunkemalla palikoita kitaansa.
9:45 Vien kuopuksen tissille. Paluumatkalla tyhjennän pesukoneen ja kerään tiskipöydän puhtaaksi. Tämän jälkeen takaisin lastenhuoneeseen.
10:50 Vaimo lähtee esikoisen ja koiran kanssa ulos. Jään kuopuksen kanssa imuroimaan. Muksu viihtyy rintarepussa ja saan imuroitu melkein joka paikan.
11:30 Menen tekemään bataatti-kukkakaali-sosetta. Kuopus saa olla tämän aikaa leikkimatolla. Kun vesi kiehuu, jatkan imurointia.

12:00 Sosetta molemmille. Esikoisen lautaselle laitetaan lisäksi raejuustoa. Lounaan jälkeen syödään loput eilisestä omena-kaurapaistoksesta.
12:40 Lounas ja sen jälkipyykki selvitetty. Esikoinen pyytää rakentamaan junarataa. Vaimo menee kuopuksen kanssa huilaamaan.
13:45 Vien esikoisen potalle ja päiväunille. Flunssa painaa päälle, joten sohva kutsuu.
15:00 Kuopus herää. Vaipan vaihtoon ja laitan samalla pyykkejä kuivumaan. 6kk ei pysy enää paikallaan, joten saa mennä lattialle touhuamaan siksi aikaa.
16:00 Menen herättelemään esikoista. Herää verhon nostoon mutta nousee "väärällä jalalla". Syli auttaa rauhottumaan.

16:30 Päivällisenä edellispäivän kanaa ja nuudelia. Esikoiselle maistuu vain pavut kastikkeesta.
17:30 Menen muksujen kanssa pihalle. Kuopus vaunuihin nukkumaan ja esikoinen touhuaa omia leikkejään. Alan puhdistamaan pihakivetystä, esikoinen tulee auttamaan.
18:45 Tulemme sisälle. Esikoinen haluaisi jo iltapalaa. Annan mehua ja laitan videon pyörimään. Hetken päästä esikoinen menee parantelemaan rakentamaansa junarataa. Vaimo tekee pannukakkutaikinan ja menee koiran kanssa lenkille.
19:40 Kuopus vaatii ruokaa. Annan marjasosetta ja maitoa. Taas hymyilyttää. Laitan pannarin uuniin.
19:50 Esikoinen haluaa iltapalaa. Syö leivän ja juo mehua.
20:20 Syödään pannaria. Tämän jälkeen käydään keräämässä junarata pois.
21:05 Laitan kuopuksen yökuntoon. Vaimo esikoisen. Tämän jälkeen kuopukselle tissiä.
21:34 Vien kuopuksen nukkumaan. Nukahtaa heti.
n.22:40 Pakko mennä nukkumaan.
14.9.2014

Kotitöitä noin 2 tuntia
Omaa aikaa 2 tuntia
Unta noin 8 tuntia kolmessa pätkässä
Lastenhoitoa loput, eli 12 tuntia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti